2018-02-16 11:31:00

Makina Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencimiz İbrahim Burkay Tuğluca, Materials Science and Engineering A dergisinde (Tübitak tarafından her yıl yayınlanan dergi listesinde 100 tam puan alan bir dergi) “High-concentration carbon assists plasticity-driven hydrogen embrittlement in a Fe-high Mn steel with a relatively high stacking fault energy" başlıklı makaleyi ilk yazar olarak yayınlamıştır. Makina Mühendisliği öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Burak Bal'ın çalışma gurubunda yer alan İbrahim’i bu başarısından dolayı tebrik ederiz.

Öğretimz üyemiz Yrd. Doç. Dr. Burak Bal her sene başırılı 1 öğrencisini ikili işbirliği içerisinde olduğu Japonya Kyushu Üniversitesindeki araştırma gurubuna staja göndermeye devam edecektir.